logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

APK-keuring

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goede monteur voor een APK aan uw auto? Onze ervaren en gediplomeerde vakmensen zorgen ervoor dat uw auto snel, veilig en goedgekeurd weer de weg op kan. Voor een betaalbaar bedrag. Is uw auto bij ons in onderhoud? Dan kost een losse APK u slechts € 30,- en in combinatie met een grote onderhoudsbeurt is hij zelfs helemaal gratis

img4
Sinds 1984

Wat wordt er gekeurd bij een APK?

De APK-keuring is een wettelijke verplichte keuring. Deze keuring bestaat ter bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. De keuring van uw voertuig laat u vanzelfsprekend niet aan de eerste de beste over. Knijnenburg Autobedrijf kent uw auto als geen ander. Ons vakkundig team is professioneel opgeleid en beschikken over de juiste kennis. Onze werkplaats is daarnaast uitgerust met de nieuwste gereedschappen en apparatuur. U kunt hiervoor ook een afspraak maken via de mail of whatsapp: service@autoknijn.nl / 06-58986930 (Dit nummer is alleen beschikbaar voor whatsapp) 

Onze keurmeester let op de verkeersveiligheid, het milieu en de juiste registratie. Hierbij wordt onder andere gelet op de volgende onderdelen:
-Remmen
-Wielophanging
-Schokdempers
-Banden
-Stuurinrichting
-Verlichting
-Carrosserie
-Uitlaatgassen
-Voertuigidentificatienummer
-Voertuiggegevens conform kenteken

 

Wanneer een APK-keuring?

 

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 óf 2 jaar verlengd. Laat u uw auto meer dan twee maanden voor de vervaldatum keuren dan krijgt uw voertuig een nieuwe vervaldatum. Wilt u weten wanneer uw auto aan de APK toe is? Controleer het hier.

member1

Jan van Voorden

Sales manager

info@autoknijn.nl

0493-599541

Contactformulier

Afspraak plannen werkplaats

Vul onderstaande gegevens in

Meer werkplaats services van Knijnenburg Autobedrijf

Uw auto in topconditie

APK-keuring

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goede monteur voor een APK aan uw auto? Onze ervaren en gediplomeerde vakmensen zorgen ervoor dat uw auto snel, veilig en goedgekeurd weer de weg op kan. Voor een betaalbaar bedrag. Is uw auto bij ons in onderhoud? Dan kost een losse APK u slechts € 30,- en in combinatie met een grote onderhoudsbeurt is hij zelfs helemaal gratis!

Lees meer

Uw auto in topconditie

Onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto zorgt ervoor dat deze in goede conditie blijft. Bij Autobedrijf Knijnenburg kunt u terecht voor een grote- en kleine beurt. Zo zorgen we dat u niet alleen veilig en comfortabel op pad gaat, maar ook nog eens extra lang plezier hebt van uw auto.

Lees meer

Uw auto in topconditie

Airco-service

Onderhoud van uw airco in uw auto is van groot belang om de airconditioning fris en krachtig te houden. Vooral met het oog op de zomer en er veel bloesems in de lucht gaan zitten, hebt u grote kans op een verstopte airco. Een verstopte airco kan zorgen voor een ongewenste geur in de auto wanneer u deze aan zet.

Lees meer

Uw auto in topconditie

Bandenservice

Wanneer u gaat voor maximale controle en veiligheid rijdt u in de zomer op reguliere banden en in de winter op winterbanden. Wanneer u bij ons een afspraak maakt voor het wisselen van uw banden wisselen we niet alleen de banden om, maar slaan we ze desgewenst ook op! De kosten voor 1 jaar opslag en 2 keer wisselen bedragen €50,00 incl. B.T.W.

Lees meer

Uw auto in topconditie

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden

Lees meer

Uw auto in topconditie

Schadeherstel

Ook wanneer u schade heeft aan uw auto kunt u bij ons terecht. Wij werken nauw samen met een erkend schadeherstelbedrijf om schades aan uw auto te herstellen.

Lees meer
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
Morgen Internet - Zorgeloos website