logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

APK-keuring

De APK-keuring is een wettelijke verplichte keuring. Deze keuring bestaat ter bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. De keuring van uw voertuig laat u vanzelfsprekend niet aan de eerste de beste over. Knijnenburg Autobedrijf kent uw auto als geen ander. Ons vakkundig team is professioneel opgeleid en beschikken over de juiste kennis. Onze werkplaats is daarnaast uitgerust met de nieuwste gereedschappen en apparatuur. U kunt hiervoor ook een afspraak maken via de mail of whatsapp: service@autoknijn.nl / 06-58986930 (Dit nummer is alleen beschikbaar voor whatsapp) 

dl_car1

Onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto zorgt ervoor dat deze in goede conditie blijft. Bij Knijnenburg Autobedrijf kunt u terecht voor een grote- en kleine beurt. Zo zorgen we dat u niet alleen veilig en comfortabel op pad gaat, maar ook nog eens extra lang plezier hebt van uw auto. U kunt hiervoor ook een afspraak maken via de mail of whatsapp: service@autoknijn.nl / 06-58986930 (Dit nummer is alleen beschikbaar voor whatsapp) 

dl_car6

Airco-service

Onderhoud van uw airco in uw auto is van groot belang om de airconditioning fris en krachtig te houden. Vooral met het oog op de zomer en er veel bloesems in de lucht gaan zitten, hebt u grote kans op een verstopte airco. Een verstopte airco kan zorgen voor een ongewenste geur in de auto wanneer u deze aan zet. U kunt hiervoor ook een afspraak maken via de mail of whatsapp: service@autoknijn.nl / 06-58986930 (Dit nummer is alleen beschikbaar voor whatsapp) 

dl_car4

Bandenservice

Wanneer u gaat voor maximale controle en veiligheid rijdt u in de zomer op reguliere banden en in de winter op winterbanden. Wanneer u bij ons een afspraak maakt voor het wisselen van uw banden wisselen we niet alleen de banden om, maar slaan we ze desgewenst ook op! De kosten voor 1 jaar opslag en 2 keer wisselen bedragen €50,00 incl. B.T.W. U kunt hiervoor ook een afspraak maken via de mail of whatsapp: service@autoknijn.nl / 06-58986930 (Dit nummer is alleen beschikbaar voor whatsapp) 

dl_car8

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden. U kunt hiervoor ook een afspraak maken via de mail of whatsapp: service@autoknijn.nl / 06-58986930 (Dit nummer is alleen beschikbaar voor whatsapp) 

dl_car6

Schadeherstel

Ook wanneer u schade heeft aan uw auto kunt u bij ons terecht. Wij werken nauw samen met een erkend schadeherstelbedrijf om schades aan uw auto te herstellen.

dl_car7
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
Morgen Internet - Zorgeloos website